Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloKazalo  PortalPortal  GalleryGallery  IščiIšči  Latest imagesLatest images  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

×sredi ameriške turneje ostala brez glasu×

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
kinderBUENOblack.^^
× Modelator
× Modelator
kinderBUENOblack.^^

Število prispevkov : 381
Kraj : poljčane
Registration date : 05/04/2008

×sredi ameriške turneje ostala brez glasu× Empty
ObjavljaNaslov sporočila: ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu×   ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu× EmptyNed Jun 01, 2008 8:24 pm

Avril Lavigne je sredi ameriške turneje ostala brez glasu

London - Kanadska rock pevka Avril Lavigne se je pred dvema mesecema odpravila na turnejo po Združenih državah Amerike. Načrtovano petmesečno nastopanje pred oboževalci pa je morala sedaj prekiniti, saj je zbolela za akutnim laringitisom. Odpovedanih je že osem koncertov.
Po vajah v Anaheimu je mlada glasbenica povedala: „Ko sem želela zapeti, ni iz mojih ust prišlo nič, čeprav sem več dni počivala in varčevala z glasom. Namen sem imela odpeti celotno turnejo, vendar sem danes ugotovila, da to ne bo mogoče."

Izguba glasu je najbrž posledica gripe, za katero je Avril med turnejo zbolela kar trikrat. Ker nikoli prej v svoji karieri ni odpovedala nobenega koncerta, je bila nad nenadno nezmožnostjo nastopanja precej razočarana.

Nazadnje urejal/a *rock_girl*<3 Pet Jul 04, 2008 2:03 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Bumč.
× čLan
× čLan
Bumč.

Število prispevkov : 107
Registration date : 27/05/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu×   ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu× EmptyTor Jun 10, 2008 4:29 pm

Ja to se pa zogdi če na začetku šparaš gLas. tko k ona. Evil or Very Mad
Nazaj na vrh Go down
AvriL°
× Admin
× Admin
AvriL°

Female
Število prispevkov : 175
Kraj : ...Marißor...
Registration date : 25/02/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu×   ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu× EmptyPet Jun 13, 2008 4:25 pm

Ojoj.. Shocked
Nazaj na vrh Go down
https://avril-lavigne.forummotion.com
Lincy
× Admin
× Admin
Lincy

Female
Število prispevkov : 531
Kraj : con Torres.
Registration date : 25/02/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu×   ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu× EmptyPet Jun 13, 2008 11:35 pm

shiT. Mad
Nazaj na vrh Go down
https://avril-lavigne.forummotion.com
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu×   ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu× Empty

Nazaj na vrh Go down

×sredi ameriške turneje ostala brez glasu×
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1