kinderBUENOblack.^^ × Modelator
Število prispevkov : 381 Age : 29 Kraj : poljčane Registration date : 05/04/2008
| Naslov sporočila: ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu× Ned Jun 01, 2008 8:24 pm | |
| Avril Lavigne je sredi ameriške turneje ostala brez glasu
London - Kanadska rock pevka Avril Lavigne se je pred dvema mesecema odpravila na turnejo po Združenih državah Amerike. Načrtovano petmesečno nastopanje pred oboževalci pa je morala sedaj prekiniti, saj je zbolela za akutnim laringitisom. Odpovedanih je že osem koncertov. Po vajah v Anaheimu je mlada glasbenica povedala: „Ko sem želela zapeti, ni iz mojih ust prišlo nič, čeprav sem več dni počivala in varčevala z glasom. Namen sem imela odpeti celotno turnejo, vendar sem danes ugotovila, da to ne bo mogoče."
Izguba glasu je najbrž posledica gripe, za katero je Avril med turnejo zbolela kar trikrat. Ker nikoli prej v svoji karieri ni odpovedala nobenega koncerta, je bila nad nenadno nezmožnostjo nastopanja precej razočarana.
Nazadnje urejal/a *rock_girl*<3 Pet Jul 04, 2008 2:03 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
Bumč. × čLan
Število prispevkov : 107 Age : 28 Registration date : 27/05/2008
| Naslov sporočila: Re: ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu× Tor Jun 10, 2008 4:29 pm | |
| Ja to se pa zogdi če na začetku šparaš gLas. tko k ona. | |
|
AvriL° × Admin
Število prispevkov : 175 Age : 28 Kraj : ...Marißor... Registration date : 25/02/2008
| Naslov sporočila: Re: ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu× Pet Jun 13, 2008 4:25 pm | |
| Ojoj.. | |
|
Lincy × Admin
Število prispevkov : 531 Age : 30 Kraj : con Torres. Registration date : 25/02/2008
| Naslov sporočila: Re: ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu× Pet Jun 13, 2008 11:35 pm | |
| shiT. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ×sredi ameriške turneje ostala brez glasu× | |
| |
|