Število prispevkov : 307 Age : 30 Kraj : .×.mesTo sanj.×. Registration date : 24/05/2008
Naslov sporočila: RBD-dame Pon Jun 23, 2008 9:26 pm
DAME En tus manos Hay palabras Que acarician a las del alma Y tus ojos son luz Que me llena de luz Casi como un karma
En tus labios Hay indicios De que existe el paraíso En tu piel Hay un mar Que quiero navegar Sin un rumbo fijo Mi filosofía y mi religión Es buscar, vivir en tu corazón Mi filosofía y mi religión Es la teoría de lograr tu amor
Dame una oportunidad Dame solo una señal Dame un poco de fe Dame tu primer vez Dame todo lo que tengas Dame una oportunidad Dame solo una señal Dame tu soledad Dame tu libertad Dame todo lo que tengas Dame un poco más de ti
Para darte más de mi (oh sí) Dame un poco más de ti Dame un minuto para hacerte feliz
En tu abrazo Encuentro el rumbo Para desafiar al mundo Y tu voz me hace bien Cuando alguien es cruel Todo es más seguro
En tus labios hay indicios De que existe el paraíso En tu piel Hay un mar Que quiero navegar Sin un rumbo fijo Mi filosofía y mi religión Es buscar, vivir en tu corazón Mi filosofía y mi religión Es la teoría de lograr tu amor
Dame una oportunidad Dame solo una señal Dame un poco de fe Dame tu primer vez Dame todo lo que tengas Dame una oportunidad Dame solo una señal Dame tu soledad Dame tu libertad Dame todo lo que tengas Dame un poco más de ti
Para darte más de mi (oh sí) Dame un poco más de ti Dame un minuto para hacerte feliz
-----
V tvojih rokah so besede Ki ljubkujejo tisto dušo In tvoje oči so svetloba Ki polnijo me z svetlobo Skoraj kot karma
V tvojih ustnicah so znaki da obstaja raj V tvoji kožen je morje Ki ga hočem krmariti Brez ustavljanje gre moja filozofija in moj vera Mora pogledati, živeti v tvojem srcu moja filozofija in moj vera Je teorija da dobim tvojo ljubezen.
Daj mi priložnost Daj mi samo eno znamenje Daj mi malo zaupanja Daj mi svoj prvi takt (čas) Daj mi kar imaš Daj mi priložnost Daj mi samo eno znamenje Daj mi tvojo osamljenost Daj mi tvojo svoboda Daj mi kar imaš Daj mi malo več sebe.
Da ti dam malo več sebe (oh da) Daj mi malo več sebe. Daj mi eno minutno da bom srečen
V tojem objemu Jaz najdem tečaj Da nasprotujem vsemu svetu In tvoj glas me dela bolše volje Ko nekdo je krut Vse je zanesljivejši
V tvojih ustnicah so znaki da obstaja raj V tvoji kožen je morje Ki ga hočem krmariti Brez ustavljanje gre moja filozofija in moj vera Mora pogledati, živeti v tvojem srcu moja filozofija in moj vera Je teorija da dobim tvojo ljubezen.
Daj mi priložnost Daj mi samo eno znamenje Daj mi malo zaupanja Daj mi svoj prvi takt (čas) Daj mi kar imaš Daj mi priložnost Daj mi samo eno znamenje Daj mi tvojo osamljenost Daj mi tvojo svoboda Daj mi kar imaš Daj mi malo več sebe.
Da ti dam malo več sebe (oh da) Daj mi malo več sebe. Daj mi eno minutno da bom srečen