Število prispevkov : 307 Age : 30 Kraj : .×.mesTo sanj.×. Registration date : 24/05/2008
Naslov sporočila: RBD-SOLO QUEDATE EN SILENCIO Pon Jun 23, 2008 9:29 pm
SOLO QUEDATE EN SILENCIO Tengo tanto miedo y es que no comprendo que fue lo que yo he hecho mal me abrazas me hielo me pides un beso y yo me quedo sin respirar
solo espera un momento solo dime no es cierto
solo quedate en silencio cinco minutos acariciame un momento ven junto a mi te dare el ultimo beso el mas profundo guardare mis sentimientos y me ire lejos de ti
dame tu mano devuelta en el aire di que me amas que no eres culpable por lo menos un momento dime que esto no es cierto
solo quedate en silencio acariciame un momento te dare el ultimo beso guardare mis sentimientos y me ire lejos de ti
solo quedate en silencio cinco minutos acariciame un momento ven junto a mi te dare el ultimo beso el mas profundo guardare mis sentimientos y me ire lejos de ti --- SAMO OSTANI V TIŠINI Najdem te zbujenega Rečeš mi da ti je žal S solzo ki ti polzi Objameš me, zadrhtim Prosiš me za poljub In jaz ostanem brez sape
Samo ostani v tišini pet minut Razvajaj me malo, pojdi z menoj Dala ti bom zadnji poljub Najglobjega Pokopala bom moja čustva In odšla stran od tebe.
Strah me je In ne razumem Kaj sem naredil narobe Objameš me, zadrhtim Prosiš me za poljub In jaz ostanem brez sape.
Samo počakaj trenutek Samo reci da ni res.
Samo ostani v tišini pet minut Razvajaj me malo, pojdi z menoj Dala ti bom zadnji poljub Najglobjega Pokopala bom moja čustva In odšla stran od tebe.
Podaj mi roko Vrni mi zrak Povej da me ljubiš Da nisi kriv Vsaj za trenutek Mi povej da to ni res.
Samo ostani v tišini Razvajaj me za trenutek Dala ti bom zadnji poljub Pokopala bom moja čustva in odšla stran od tebe.