Število prispevkov : 307 Age : 30 Kraj : .×.mesTo sanj.×. Registration date : 24/05/2008
Naslov sporočila: RBD-fuera Pon Jun 23, 2008 9:32 pm
FUERA Tu voz ya me tiene muy mal son mas de las cuatro entiende que no quiero hablarlo no tiene caso ya cuelga o te voy a colgar te odio demasiado no llames ni me busques más me estas desesperando
no me dejas vivir ya no te soporto me estoy enojando ya no quiero seguir hablando del pasado
te lo voy a decir te ame como nunca a nadie he amado te burlaste de mi me has lastimado tanto
Fuera... ya no te extraño no quiero verte nunca aquí a mi lado
Fuera... ya no te amo no necesito mas de ti y halagos
Fuera... que me haces daño mejor cortemos por la paz y en sano
Fuera...que al fin y al cabo hay alguien q me esta esperando
Te he dicho que no vengas mas que quieres que hago para que no molestes ya no traigas regalos ya vete ya voy a cerrar que ya me estas cansando no llames ni me busques mas, nooo me estas desesperando
no me dejas vivir ya no te soporto me estoy enojando ya no quiero seguir hablando del pasado
Te lo voy a decir Te ame como nunca a nadie he amado Te burlaste de mi me has lastimado tanto
Fuera... ya no te extraño no quiero verte nunca aquí a mi lado Fuera... ya no te amo no necesito mas de ti y halagos Fuera...que me haces daño mejor cortemos por la paz y en sano Fuera...que al fin y al cabo hay alguien q me esta esperando
Te lo voy a decir te ame como nunca a nadie he amado te burlaste de mi me has lastimado tanto
Fuera... ya no te extraño no quiero verte nunca aquí a mi lado Fuera... ya no te amo no necesito mas de ti y halagos Fuera...que me haces daño mejor cortemos por la paz y en sano Fuera...que al fin y al cabo hay alguien q me esta esperando
Hay alguien que me esta esperando.. Hay alguien que me esta... ya no te extraño, no no no no ya no te extraño, no no no ya no te extraño, ya no, fuera, no no
IZGINI Tvoj glas me ima zelo slabo, več jih je kot le štiri, razumem da nočejo govoriti, nima primera, ya cuelga o te voy a colgar preveč te sovražim, ne kliči in ne išči me več, razočaral si me.
Ne pustiš me živeti, ne prenesem te, jezim se, nočem nadaljevati, govoriti o preteklosti.
Povedala ti bom, ljubila sem te kot nikoli a nihče ni ljubljen, norčeval si se iz mene in mi tako zelo škodil.
Izgini... ne pogrešam te, nočem te videti nikoli tukaj ob meni. Izgini... ne ljubim te, ne potrebujem več nič od tebe in laskanja (?) Izgini... Ko si mi škodil, raje se borim za mir in svet. Izgini... Končno je konec, obstaja nekdo ki me bo počakal.
Rekla sem ti da ne nadaljuj več, kaj hočeš da storim da me ne boš več nadlegoval. mi nosil daril, pojdi jaz grem zaključiti (?) ko si me sit, ne kliči in ne išči me več,, neee Razočaral si me,
Ne pustiš me živeti, ne prenesem te, jezim se, nočem nadaljevati, govoriti o preteklosti.
Povedala ti bom, ljubila sem te kot nikoli a nihče ni ljubljen, norčeval si se iz mene in mi tako zelo škodil.
Izgini... ne pogrešam te ne, nočem te videti nikoli tukaj ob meni. Izgini... ne ljubim te. ne potrebujem več nič od tebe in laskanja (?) Izgini... Ko si mi škodil, raje se borim za mir in svet. Izgini... Končno je konec, obstaja nekdo ki me bo počakal.
Izgini... ne pogrešam te ne, nočem te videti nikoli tukaj ob meni. Izgini... ne ljubim te. ne potrebujem več nič od tebe in laskanja (?) Izgini... Ko si mi škodil, raje se borim za mir in svet.
Izgini... Končno je konec, obstaja nekdo ki me bo počakal. obstaja nekdo ki me bo počakal, obstaja nekdo ki me bo... ne pogrešam te, ne ne ne ne pogrešam te, ne ne ne ne pogrešam te, jaz ne, izgini, ne ne