Število prispevkov : 307 Age : 30 Kraj : .×.mesTo sanj.×. Registration date : 24/05/2008
Naslov sporočila: RBD-Tras de mi Tor Jun 24, 2008 4:20 pm
TRAS DE MI tengo un ticket sin regreso y un monton de sueños dentro de un veliz un adios para mis viejos, mucho miedo y muchas ganas de poder vivir
abrir las alas para escapar sin fin para encontrar libertad lejos de aqui, lejos de aqui
una guitarra y mi niñez la escuela y mi primera vez amigos q no he vuelto a ver se van quedando tras de mi un cigarrillo, una cancion las fotos de un primer amor recuerdos en mi habitacion se van quedando tras de mi oooo quedando tras de mi quedando atras de mi tras de miiii oo
tengo un nudo en la garganta, tengo un mapa que me lleva a otro pais el intento de una carta una historia y muchas ganas de poder vivir
abrir las alas para escapar sin fin para encontrar libertad lejos de aqui, lejos de aqui
una guitarra y mi niñez la escuela y mi primera vez amigos q no he vuelto a ver se van quedando tras de mi un cigarrillo, una cancion las fotos de un primer amor recuerdos en mi habitacion se van quedando tras de mi
una guitarra y mi niñez la escuela y mi primera vez amigos q no he vuelto a ver se van quedando tras de mi un cigarrillo, una cancion las fotos de un primer amor recuerdos en mi habitacion se van quedando tras de mi
una guitarra y mi niñez
---
Imam vozovnico samo za v eno smer, in cel kup sanj za izpolnit. Imam slovo za svoje stare, veliko straha in veliko zeljo po zivljenju.
Odprla bi krila in pobegnila v neznano, da bi nasla svobodo, dalec od tu, dalec od tu.
Kitara in moje otrostvo sola in moj prvic prijatelji ki jih nisem vec videla ostajajo za mano cigareta in ena pesem slike prve ljubezni, spomini v moji sobi ostajajo za mano v preteklosti
imam cmok v grlu, imam zemljevid ki me popelje v drugo drzavo poskus enega pisma, eno zgodbo in veliko zeljo po zibljenju
Odprla bi krila in pobegnila v neznano, da bi nasla svobodo, dalec od tu, dalec od tu.
Kitara in moje otrostvo sola in moj prvic prijatelji ki jih nisem vec videla ostajajo za mano cigareta in ena pesem slike prve ljubezni, spomini v moji sobi ostajajo za mano v preteklosti