Število prispevkov : 307 Age : 30 Kraj : .×.mesTo sanj.×. Registration date : 24/05/2008
Naslov sporočila: RBD-INALCANZABLE Tor Jun 24, 2008 4:23 pm
INALCANZABLE Te siento tan distante y tan cerca a la vez Descifrando tu silencio
Y entonces me imagino dentro de tu piel Pero pierdo en el intento
Y por mas que busco darte amor Nunca te fijaste en mi Si supieras que puedo morir por ti, por ti
Inalcanzable como estrella, tan distante Un amor casi imposible Invisible como el aire Eres tan inalcanzable tan sublime como un angel Un amor casi imposible Como fuego que no arde Te me has vuelto inalcanzable... inalcanzable
Vivo en la vereda de tu soledad Cuando alguien te lastima
Y ya no se decirte que no hay nadie mas Que te ame sin medida
Como duele verte suspirar por quien no te hace feliz Si supieras que puedo morir por ti, por ti
Inalcanzable como estrella, tan distante Un amor casi imposible Invisible como el aire Eres tan inalcanzable tan sublime como un angel Un amor casi imposible Como fuego que no arde Te me has vuelto inalcanzable , inalcanzable
Inalcanzable como estrella, tan distante Un amor casi imposible Invisible como el aire Eres tan inalcanzable tan sublime como un angel Un amor casi imposible Como fuego que no arde Te me has vuelto inalcanzable, inalcanzable, inalcanzable…… --- NEDOSEGLJIV [Anahi] Včasih te čutim daleč, včasih blizu Razvozlati tvoj molk
[Christian] Takrat si zamišljam kako je v tvoji koži A se med poskušanjem izgubim
[Christian in Anahi] Bolj kot se ti trudim dati ljubezni, še manj opaziš Če bi vedel/a da lahko zate umrem
[Vsi] Nedosegljiv, kot oddaljena zvezda Skoraj nemogoča ljubezen, prosojna kot zrak Si tako nedosegljiv, kot veličasten angel Skoraj nemogoča ljubezen, kot negoreči ogenj Nedosegljiv…
[Dulce] Preživim po poti tvoje samote Če te prizadenejo
[Poncho] Z željo da ti povem da ni nobenega drugega Ki bi te ljubil brez strahu
[Dulce in Poncho] Kako boli te videti dihati, ker nisi srečen/a Če bi vedel/a da lahko zate umrem
[Vsi] Nedosegljiv, kot oddaljena zvezda Skoraj nemogoča ljubezen, prosojna kot zrak Si tako nedosegljiv, kot veličasten angel Skoraj nemogoča ljubezen, kot negoreči ogenj Postal si nedosegljiv Nedosegljiv…