Število prispevkov : 307 Age : 30 Kraj : .×.mesTo sanj.×. Registration date : 24/05/2008
Naslov sporočila: RBD-Tu amor Tor Jun 24, 2008 5:09 pm
TU AMOR Mi amor I’m not sure of the right words to say Maybe these simple words will do best to best explain What I feel in my heart What I feel more each day How to make you see
How to let you know How to say how to say how I love you so With words you understand Words that get right through to your heart Here’s the place to start
Chorus: Tu Amor, I will always be Tu Amor, means the world to me Estaras siempre en mi corazon You’re the one in my soul And I live for tu amor, tu amor
Mi amor love you more with each look in your eyes Maybe these simple words will do best to best describe What I feel in my heart What I’ll feel for all time How to make you see How to let you know How to say how to say how I need you
With words you understand Words that get through to your soul Words that will let you know
Chorus: Tu Amor, I will always be Tu Amor, means the world to me Estaras siempre en mi corazon You’re the one in my soul And I live for tu amor, tu amor
You’re the one that I need in my arms Believe me these words I say are words that come straight from my heart How do I make you believe Nothing else means as much as what you mean to me
Tu eres el unico en mi alma, Yo te quiero, te adoro, Tus labios, tus ojos Mi Amor!!
Chorus: Tu Amor, I will always be Tu Amor, means the world to me Estaras siempre en mi corazon You’re the one in my soul And I live for tu amor, tu amor --- TVOJA LJUBEZEN Moja ljubezen, ne poznam pravih besed ki bi jih rekel mogoče bodo ta preproste besede naredile najboljše za najboljšo obrazložitev kaj čutim v srcu kaj čutim vsak dan več kako te vidim
kako te spoznam kako reči, kako reči kako te ljubim z besedami, ki jih razumeš besede ki gredo direkt v tvoje srce tukaj je prostor za začetek
(refren) Tvoja ljubezen, jaz bom vedno tvoja ljubezen, meni pomeni svet vedno boš v mojem srcu ti si edini v moji duši in živem za tvojo ljubezen, tvojo ljubezen
Moja ljubezen te ljubi bolj kot vsak pogled v tvojih očeh mogoče bodo te preproste besede naredile najboljše za najboljši opis kaj čutim v mojem srcu kaj bom čutil za vedno kako te vidim kako te poznam kako ti povem, koliko te ljubim potrebujem te
z besedami, ki jih razumeš z besedami, ki gredo direktno v tvojo dušo besede, ki ti bodo pustile da veš
(refren) Tvoja ljubezen, jaz bom vedno tvoja ljubezen, meni pomeni svet vedno boš v mojem srcu ti si edini v moji duši in živem za tvojo ljubezen, tvojo ljubezen
ti si tisti, ki ga potrebujem v mojem naročju verjemi mi te besede izgovarjam besede ki prihajajo naravnost iz mojega srca kaj naj naredim, da boš verjel nič ne pomeni toliko kot koliko mi pomeniš
ti si edini v moji duši ljubim te, obožujem te tvoje ustnice, tvoje oči Moja ljubezen!