Število prispevkov : 307 Age : 30 Kraj : .×.mesTo sanj.×. Registration date : 24/05/2008
Naslov sporočila: RBD-Asi soy yo Tor Jun 24, 2008 5:40 pm
ASI SOY YO Si tu piensas que te voy a perseguir ni lo sueñes no soy asi yo te busco donde sea y lo hago cuando quiera yo me muevo a mi manera asi soy yo...
quiero que lo sepas de una vez por mi no espero nada de ti y si quiero yo te encuentro si deseo yo te beso si yo quiero yo te enredo.. porque
asi soy yo...asi soy yo, asi soy yo atrapo al que quiera...y lo beso donde sea asi soy yo, asi soy yo no me importa lo que invente...no me importa lo que piense
asi soy yo, asi soy yo no digo cosas en vano...siempre voy directo al grano
asi soy yo, asi soy yo no pretendo que me entiendan...que dificil es ser yo!!!
y no digas que yo no te lo adverti piensa bien si te conviene asi ando libre sin pasiones no me pongo condiciones yo no doy explicaciones asi soy yo
y si hay otra que te haga mas feliz ni lo pienses nada de sufrir no me vengas con perdones siempre tengo mil amores pruebo mis otros sabores porque...
asi soy yo...asi soy yo, asi soy yo atrapo al que quiera...y lo beso donde sea asi soy yo, asi soy yo no me importa lo que invente...no me importa lo que piense
asi soy yo, asi soy yo no digo cosas en vano...siempre voy directo al grano
asi soy yo, asi soy yo no pretendo que me entiendan...que dificil es ser yo!!!
asi soy yo, asi soy yo siempre tengo horas buenas, no me gusta andar con penas
asi soy yo, asi soy yo vivo con o sin abrazos, y no entiendo de fracasos
asi soy yo, asi soy yo no me gusta tener dueño, el que se crea esta en un sueño
asi soy yo, asi yo no pretendo que me....
uuuh...
no me vengas con perdones siempre tengo mil amores pruebo mis otros sabores porque...
asi soy yo...asi soy yo...asi soy yo atrapo al que quiera, y lo beso donde sea asi soy yo, asi soy yo no pretendo que me entiendan, el que quiera que me quiera
asi soy yo, asi soy yo siempre tengo horas buenas, no me gusta andar con penas
asi soy yo. asi soy yo vivo con o sin abrazos, y no entiendo de fracasos
asi soy yo, asi soy yo no me gusta tener dueño, el que se crea esta en un sueño
asi soy yo, asi soy yo hey!y si te enteras que estoy buena eso es cierto por si acaso --- TAKŠNA SEM Če misliš da ti bom sledila, ne sanjaj, nisem taka... Poiščem te kjer želim, naredim kadar hočem jaz se premikam po svoje takšna sem...
Hočem da ti veš da nič ne pričakujem od tebe če želim ta bom našla če hočem te bom poljubila če hočem te bom osvojila ker...
Takšna sem.. takšna sem.. takšna sem omrežim kateregakoli hočem in ga poljubi kjerkoli takšna sem... takšna sem ni važno kaj si izmisli, ni važno kaj si misli
takšna sem, takšna sem ne govorim praznih besed, vedno takoj preidem k bistvu...
takšna sem, takšna sem ne pričakujem da bi razumeli.. kako težko je biti jaz!
In ne reci da te nisem opozorila dobro premisli če se ti splača hodim svobodno, brez strasti ne postavljam si pogojev ne dajem razlag takšna sem
In če obstaja druga ki te bo bolj osrečila ne premišljuj, ne trpi ne opravičuje se mi vedno imam tisoč ljubezni poskusila bom moje ostale okuse ker
takšna sem, takšna sem, takšna sem... omrežim kateregakoli hočem in ga poljubi kjerkoli takšna sem... takšna sem ni važno kaj si izmisli, ni važno kaj si misli
takšna sem, takšna sem ne govorim praznih besed, vedno takoj preidem k bistvu...
takšna sem, takšna sem ne pričakujem da bi razumeli.. kako težko je biti jaz!
takšna sem, takšna sem vedno imam dobre dneve, ne maram hoditi okoli žalostna
takšna sem, takšna sem živim z objemi ali brez njih, in ne razumem kaj pomeni polom
takšna sem, takšna sem ne maram imeti lastnika, če kdo misli na to je v sanjah
takšna sem takšna sem ne pričakujem de bi...
uuuh...
ne opravičuje se mi vedno imam tisoč ljubezni poskusila bom moje ostale okuse ker
takšna sem, takšna sem, takšna sem... omrežim kateregakoli hočem in ga poljubi kjerkoli takšna sem... takšna sem ne pričakujem da bi me razumeli, če kdo hoče naj me ima rad
takšna sem takšna sem vedno imam dobre dneve, ne maram hoditi okoli žalostna
takšna sem, takšna sem živim z objemi ali brez njih, in ne razumem kaj pomeni polom
takšna sem, takšna sem ne maram imeti lastnika, če kdo misli na to je v sanjah
takšna sem takšna sem hey.. in če ti kdo reče da sem dobra to je resnica mimogrede