Število prispevkov : 307 Age : 30 Kraj : .×.mesTo sanj.×. Registration date : 24/05/2008
Naslov sporočila: RBD-Algun dia Čet Jul 03, 2008 12:11 pm
ALGUN DIA Fui encontrarme en tu mirada y al sentirme enamorada era menos fragil junto a ti pero todo era mentira te marchaste de mi vida y me perdi y me perdi.
Sigue vivo tu recuerdo me hace daño si te pienso estoy triste pero estoy de pie, aunque me hayas olvidado se que tarde o más temprano vas a entender cuanto te amé.
Algun dia sin pensarlo me vas a extrañar despacio algun dia una la mañana sentirás que te hago falta en tu interior vas a sentir amor nadie sabe lo que tiene hasta que al final lo pierde.
Cada vez que vuelvo a verte no lo niego aún me duele pero sé que un dia estaré bien aunque me hayas olvidado sé que tarde o más temprano vas a entender cuanto te amé.
Algun dia sin pensarlo me vas a extrañar despacio algun dia una la mañana sentirás que te hago falta en tu interior vas a sentir amor nadie sabe lo que tiene hasta que al final lo pierde oh oh oh...
Algun dia sin pensarlo me vas a extrañar despacio algun dia una la mañana sentirás que te hago falta en tu interior vas a sentir amor nadie sabe lo que tiene hasta que al final lo pierde. --- NEKEGA DNE Moram se najti v tvojem pogledu in imeti občutek da sem ljubljena sem manj krhka s tabo ampak vse leži te brišejo iz mojega življenja In sem izgubljena in sem izgubljena
Še vedo živi tvoj spomin me skuša prizadeti če pomislim nate Jaz sem žalostna vendar gre, čeprav si me pozabil je prepozno ali prehitro boš razumel koliko te ljubim
[Refren:] Nekega dne brez premisleka me boš počasi pozabil Nekega dne, eno jutro boš čutil da me potrebuješ v svoji notranjosti čutiš ljubezen nihče neve kaj ima dokler tega ne izgubi.
Kadar koli te ponovno vidim, Ne zanikam, da me še vedno boli ampak vem da nekega dne bo bolše čeprav si me pozabil je prepozno ali prehitro boš razumel koliko te ljubim
[Refren:] Nekega dne brez premisleka me boš počasi pozabil Nekega dne, eno jutro boš čutil da me potrebuješ v svoji notranjosti čutiš ljubezen nihče neve kaj imaš dokler tega ne izgubi. Oh oh oh
[Refren:] Nekega dne brez premisleka me boš počasi pozabil Nekega dne, eno jutro boš čutil da me potrebuješ v svoji notranjosti čutiš ljubezen nihče neve kaj imaš dokler tega ne izgubi.