Število prispevkov : 307 Age : 30 Kraj : .×.mesTo sanj.×. Registration date : 24/05/2008
Naslov sporočila: Bohem-Deveti junij Čet Jul 03, 2008 12:17 pm
Bohem - Deveti junij
Deveti junij, solzne oči leta ne vem, ker spomin mi beži so praznovali vstajenje ljudi so pozabili otroka v temi...
...ki je odšel v svet svojih sanj izpolnil ni vseh pričakovanj, da bil bi svetnik naših želja, da bil bi prvi, ki nekaj velja
refren: Ne boli...me luknja v glavi, prepir v puščavi ne boli...da sebe prodajam in drugim ugajam ne... boli, telo ki drhti in duša ki tli boli me leto, da ne verjamem v zlato
Ne poznam več tistih ljudi, ki zgradili so te vasi le ena pesem zdaj še igra in eno upanje sebe ne da
deveti junij, solzne oči o letu se ne govori, ko zadnji žarek obsije dlani takrat zaspal otrok bo v temi...
refren: Ne boli...me luknja v glavi, prepir v puščavi ne boli...da sebe prodajam in drugim ugajam ne... boli, telo ki drhti in duša ki tli boli me leto, da ne verjamem v zlato
citat: Če bil bi ogenj, bi razvnel ljudi ljudi, če bil bi veter, bi skrbi pregnal, če bil bi voda, vino bi postal, če bil bi bog, bi rekel da me ni, če bil bi to kar sem, nisem kriv...